Izberite sklop za filtriranje
  • Expand/Collapse

Razpisi

Izredne denarne socialne pomoči

  • 8 avgust 2023
Izredne denarne socialne pomoči

Obveščamo vas, da Center za socialno delo Koroška, enota Ravne na Koroškem, nemoteno deluje. Zaradi trenutnih razmer vas obveščamo, da se lahko občani obnejo na nas, kjer lahko pridobijo vse inofrmacije o možnih oblikah pomoči, zaradi osebnih stisk in nastale škode ob naravni nesreči.

Materialno ogorženi posamezniki in družine, ki ne razpolagajo z lastnimi sredstvi za krijte stroškov, nastalih zaradi naravne nesreče ali višje sile, lahko uveljavljajo pravico do izredne denarne socilane pomoči. Pomoč se lahko dodeli za urejanje osnovnih bivanjskih razmer.

Prav tako center za socilano delo nudi psihosocialno pomoč prizadetim ob nesreči, ki zajema čustveno podporo, pomoč pri povezaovanju z družino in s prijatelji ter podajanje drugih pomembnih informacij.

Vse podrobnejše informacije lahko občani pridobijo na enoti na Ravnah na Koroškem kadarkoli v poslovnem času, in sicer ob ponedeljkih, torkih in četrtkih od 7.00 do 15.00 ure, ob sredah od 7.00 do 17.00 ure in ob petkih od 7.00 do 13.00. Po presoji štaba civilne zaščite pa se lahko strokovni delavci CSD za zagotavljanje psihosocialne pomoči posameznikom in družinam vključijo tudi v terensko delo. 

 

 

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.