Aktivnosti

Športni park Ugasle peči
Na prenovljenem Športnem parku Ugasle peči je stadion z umetno travo, igrišče za odbojko, igrišče za odbojko na mivki, dve igrišči za mini odbojko, igrišče za mali nogomet na odboj, igrišče za košarko, 4-stezna atletska steza, steza z umetno travo. Nogometni stadion je opremljen z ustrezno osvetlitvij in umetno travo zadnje...
Pik Ten šport center
Dobro opremljen PIK ten športni center Pod gonjami vabi z igrišči za tenis, odbojko, beach volley, igrali za otroke, prostorom za piknik orgranizirane skupine ali manjše družbe na aktivno preživljanje prostega časa in prijateljskega druženja.
Športna dvorana OŠ Prevalje
Športna dvorana je v dopoldanskem času zasedena s športno vzgojo osnovne šole, v popoldanskem času in do poznih večernih ur pa je namenjena rekreaciji, treningom klubov, treningom in raznim tekmam.
Turistično rekreacijski center Šentanel
Turistično rekreacijski center Šentanel ob kapelici sv. Uršule nad Šentanelom privablja domačine in turiste, saj je tu možen najem prostora za športne dejavnosti, piknike in prireditve ali preživljanje prostega časa na športnem igrišču.
Kegljišče Kegljaškega kluba Gašper Korotan
V spodnjih prostorih Družbenega doma na Prevaljah je od leta 2007 sodobno obnovljeno 4-stezno avtomatsko kegljišče, ki omogoča igranje v 1.b slovenski kegljaški ligi. Kegljišče je polno zasedeno od jutranjih do večernih ur in povsem ustreza vsem pogojem za priljubljen rekreativni kegljaški šport, ki ga vodi Kegljaški klub...
  • Trg 2a, 2391 Prevalje
Športno igrišče Holmec
Leta 2008 obnovljeno športno igrišče z igriščem za košarko, odbojko in nogmet. Ima tudi urejen prostor z otroškimi igrali. V dopoldanskem času ga uporablja osnovna šola za svojo pedagoško dejavnost. Igrišče nudi usmerjeno in kakovostno izvajanje športnih programov.
Športno igrišče Leše
Na Lešah je obnovljeno nogometno igrišče z igriščem za odbojko in igriščem za košarko. Ob igrišču se nahaja nov spremljajoči športni objekt, v katerem se izvaja aerobika, šah, namizni tenis in fitnes. Športno igrišče nudi pogoje za razvoj rekreacijske dejavnosti in ustrezne pogoje tekmovalnim klubom za vadbo.
  • Leše 25b, 2391 Prevalje

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.