Športni centri

Športni park Ugasle peči
Povsem prenovljen Športni park Ugasle peči se ponaša z novo in raznoliko športno infrastrukturo. Stadion z umetno travo, igrišče za odbojko, igrišče za odbojko na mivki, dve igrišči za mini odbojko, igrišče za mali nogomet na odboj, igrišče za košarko, 4-stezna atletska steza, steza z umetno travo... Nogometni...
  • Ugasle peči 1, 2391 Prevalje
Športna dvorana OŠ Prevalje

Športna dvorana je v dopoldanskem času namenjena športni vzgoji osnovnošolcev, v popoldanskem času in do poznih večernih ur pa je namenjena rekreaciji, treningom klubov ter raznim tekmam.

Kegljišče Kegljaškega kluba Gašper Korotan
V spodnjih prostorih Družbenega doma na Prevaljah je od leta 2007 sodobno obnovljeno 4-stezno avtomatsko kegljišče, ki omogoča igranje v 1.b slovenski kegljaški ligi. Kegljišče je polno zasedeno od jutranjih do večernih ur in povsem ustreza vsem pogojem za priljubljen rekreativni kegljaški šport, ki ga vodi Kegljaški klub...
  • Trg 2a, 2391 Prevalje
Športno igrišče Holmec
Leta 2008 obnovljeno športno igrišče z igriščem za košarko, odbojko in nogmet. Ima tudi urejen prostor z otroškimi igrali. V dopoldanskem času ga uporablja osnovna šola za svojo pedagoško dejavnost. Igrišče nudi usmerjeno in kakovostno izvajanje športnih programov.
Športno igrišče Leše
Na Lešah je obnovljeno nogometno igrišče z igriščem za odbojko in igriščem za košarko. Ob igrišču se nahaja nov spremljajoči športni objekt, v katerem se izvaja aerobika, šah, namizni tenis in fitnes. Športno igrišče nudi pogoje za razvoj rekreacijske dejavnosti in ustrezne pogoje tekmovalnim klubom za vadbo.
  • Leše 25b, 2391 Prevalje
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.