Novice, obvestila, dogodki

Javno naročilo za izbiro izvajalca za projekt Celostna prometna strategija

sklop 1: Izgradnja kolesarske povezave ter sklop 2: Vzpostavitev avtomatiziranega sistema izposoje kolesa in postavitev kolesarskih postaj v občini Prevalje

  • 14 maj 2019

Projekt Celostna prometna strategija zajema dva sklopa. Sklop 1: Izgradnja kolesarske povezave in sklop 2. Vzpostavitev avtomatiziranega sistema izposoje koles in postavitev kolesarskih postaj v občini Prevalje. 

Naročnik želi zgraditi kolesarsko pot, ki bo potekala od glavne ceste na križišču Lokovica do križišč cest proti naselju Borovnica in Malinek, v skupni dolžini 190 m.

Občina Prevalje želi v okviru tega projekta postaviti dodatne 3 postaje za avtomatizirano izposojo električnih koles. Postaje za avtomatizirano izposojo koles bodo razporejene po centru občine Prevalje na medsebojni razdalji najmanj 400 m. Postaje bodo locirane na mestih, kjer se vzpostavi največ prometa, ob dveh največjih trgovskih centrih na Prevaljah in na parkirišču pri obrtni coni Lesna, ki je neposredno ob OŠ Prevalje in športni dvorani Prevalje. Vsaka postaja bo imela 6 priklopnih mest.

Na podlagi Zakona o javnem naročanju (ZJN-3, Uradni list RS, št. 91/2015 in 14/18), OBČINA PREVALJE, Trg 2 A, 2391 Prevalje (v nadaljevanju: naročnik), vabi zainteresirane ponudnike, da predložijo svojo ponudbo v skladu s to razpisno dokumentacijo in sodelujejo v postopku oddaje javnega naročila.

Rok za oddajo ponudb preko eJN je do 29.5.2019 do 09:00 ure. - PODALJŠAN ROK ODDAJE PONUD!

Zaporedna številka: 430-0004/2019.

Vrsta postopka: postopek oddaje naročila male vrednosti skladno s 47. členom ZJN-3.

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za infrastrukturo, Služba za trajnostno mobilnost in prometno varnost in Evropska unija iz Kohezijskega sklada«.

                                                                                


Dokumenti za prenos

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.