Novice, obvestila, dogodki

BREZPLAČNA RAČUNALNIŠKA IZOBRAŽEVANJA ZA PREBIVALCE MEŽIŠKE DOLINE V OKVIRU PROJEKTA SODELOVANJA LAS

  • 12 november 2018
BREZPLAČNA RAČUNALNIŠKA IZOBRAŽEVANJA ZA PREBIVALCE MEŽIŠKE DOLINE V OKVIRU PROJEKTA SODELOVANJA LAS

LAS Mežiške doline  sodeluje v projektu sodelovanja štirih LAS, z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Projekt je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014 - 2020. Projekt smo začeli izvajati v začetku septembra  2018, zaključili pa ga bomo konec maja 2021.

V okviru projekta bomo v letih 2019 in 2020, izvajali BREZPLAČNA računalniška izobraževanja v manjših skupinah z najmanj petimi udeleženci. Izobraževanja bodo vsebinsko prilagojena potrebam prebivalcem Mežiške doline, izvajali pa jih bomo povsod tam, kjer  bodo skupine prebivalcev za to izkazale interes.

Računalniška in digitalna pismenost sta danes postali osnovni znanji, njuno potrebni za razvoj posameznika na vseh področjih. Še večji pomen imajo ta znanja na odmaknjenih območjih našega podeželja, saj so potrebna za lažje zaposlovanje, komuniciranje , iskanje informacij ter vodenje kmetijskega gospodarstva in s tem povezane birokracije. Z računalniškimi izobraževanji bodo vključeni posamezniki pridobili znanja, ki bodo pripomogla k dvigu kvalitete njihovega življenja.

VABIMO vse prebivalce z območja LAS Mežiške doline, da se vključite v BREZPLAČNA izobraževanja s področja informacijsko komunikacijske tehnologije in prepoznate priložnost in možnost za pridobitev oziroma nadgradnjo vaše računalniške in digitalne pismenosti.

 

Za več informacij smo vam na razpolago na telefonski številki  02 82 17 860 ali na elektronskem naslov: info@las-md.si. Več o projektu si lahko preberete tukaj.

 

LAS MEŽIŠKE DOLINE

A.L.P. PECA, d.o.o. vodilni partner LAS Mežiške doline

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.