Novice, obvestila, dogodki

Objava Prednostne liste za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem - POPRAVEK

  • 9 februar 2024

Občina Prevalje objavlja Prednostno listo prosilcev za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem. Glede na upoštevanje določil Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo) in Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), ki določa pravila glede varstva osebnih podatkov, je prednostna lista oblikovana na način, da je vloga vsakega prosilca zavedena pod šifro (o kateri so prosilci pisno obveščeni). Ob zaporedni številki ter šifri pa je zapisano število točk vsakega posameznika.

O uvrstitvi na Prednostno listo bodo prosilci pisno obveščeni z odločbo v upravnem postopku. Po pravnomočnosti prednostne liste pa bo Občina Prevalje lahko začela z dodeljevanjem praznih stanovanjskih enot. 

Občina Prevalje je dne 9.2.2024 na spletni strani občine www.prevalje.si objavila Prednostno listo upravičencev za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem. Pri objavi prednostne liste je prišlo do tiskarske napake, katere posledica je bila napačna razvrstitev upravičenca na 2. in 3. mestu liste. V prednostni listi naveden upravičenec pod zaporedno številko 3. je dosegel višje število točk kot upravičenec pod zaporedno številko 2. zato se s tem popravkom prednostna lista ustrezno popravi oziroma preštevilči.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.