Varnostni sosvet Policijske postaje Ravne na Koroškem in Občine Prevalje

Varnostni sosvet je posvetovalno telo sodelovanja med Policijsko postajo Ravne na Koroškem in Občino Prevalje. Temeljna funkcija varnostnega sosveta je povezovanje, koordiniranje in usmerjanje organov, organizacij in drugih strokovnih dejavnikov, ki se ukvarjajo z varnostno problematiko, kot tudi drugih subjektov, ki lahko kakorkoli vplivajo na kvaliteto varnostne kulture v lokalni skupnosti.

Člani varnostnega sosveta aktivno sodelujejo pri delu posvetovalnega telesa, dajejo pobude in predloge za reševanje varnostnih problemov, izvajajo naloge, ki so jih prostovoljno sprejeli, delajo v korist splošne varnosti in ne zlorabljajo članstva v svojo lastno korist ali korist organa oziroma institucije, ki jo zastopajo.

Namenjen je komunikaciji občanov z Varnostnim sosvetom v smislu obojestranskega informiranja in s tem izboljševanja varnostne situacije v Občini Prevalje.

Območje Občine Prevalje:

Na območju občine Prevalje živi približno 25 % prebivalstva celotne Mežiške doline. Za izvajanje v skupnost usmerjenega policijskega dela na območju občine Prevalje skrbi policist, vodja policijskega okoliša Zoran KRALJ.

Zoran KRALJ, rojen 5. 6. 1978
vodja policijskega okoliša, ki obsega občino Prevalje
zoran.kralj@policija.si

 

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.