Kmetija Hudobnik - Občutek narave

 

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. 

S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro. S skoraj še neokrnjeno naravo, pridelujejo žita in zelišča, ki jih s spoštovanjem do matere narave uporabijo za produkte v katerih lahko vsak posameznik najde nekaj zase in v njem prebudi občutek do narave.

Na njihovih njivah med drugim rasteta tudi pira in oves, katerih luske polnijo v vzglavnike in blazine različnih oblik in za različne namene:  spanje, počivanje, razgibavanje, oporo, igro,…

Izdelki, ki so namenjeni za boljše počutje so blazinice polnjene z ovsenimi zrni, senenim drobirjem in zelišči.

Kmetijo krasijo tudi zeliščne gredice in travniki na katerih so skrbno nabrana in naravno posušena zelišč, iz katerih nastajajo domači zeliščni čaji, naravna mazila, zeliščna sol…

Še večji čar ponudbi dodajo domača zeliščna mila, izdelana na tradicionalen način po hladnem postopku.

Svojim izdelkom so dodali dodano vrednost pristnosti in kakovosti z DUO certifikati Slovenskega rokodelstva, ki jih podeli strokovna komisija za ocenitev izdelkov domače in umetnostne obrti pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije. Za čajno mešanico znak kakovosti z ocenjevanja Slovenskih dobrot na Ptuju in z naravno darilno embalažo podjetja Pelar d.o.o. in AKALU.

Z butično proizvodnjo so izdelki na voljo v omejenih količinah, s čimer lahko zagotavljajo za nadzor same kakovosti le teh.

Izdelki, ki vam jih ponujajo:   

DOMAČA NARAVNA MILA - so ročno narejena na tradicionalen način po hladnem postopku. So prijazna naravi, vam in vaši koži.

DOMAČI ZELIŠČNI ČAJI, katerih zelišča so ročna nabrana in naravno sušena. V posameznih mešanicah je skrbno izbrana kombinacija zelišč.  

ZELIŠČNA SOL - skrbno izbrana kombinacija zelišč skupaj s Slovensko Piransko soljo so zmleta v ravno pravi kombinaciji za popestritev okusa vaše hrane.  

NARAVNA MAZILA, ki se pripravljajo sproti in so ročno delo. Osnova so macerati v skrbno izbranih oljih namočena različna zelišča.

BLAZINICE ZA BOLJŠE POČUTJE, ki so polnjene z ZRNI OVSA, LUSKAMI PIRE, SENENIM DROBIRJEM in ZELIŠČI. (Bla zinice kot termoforčki, antistresna žogica, opora za zapestje, blazinica za relaksacijo oči…)

ZELIŠČNE BLAZINICE, kjer se med terapijo sprošča eterika kombinacije treh pomirjajočih zelišč, ki se skrivajo v polnilu in blagodejno in pomirjajoče delujejo na vaš organizem.

VZGLAVNIKI IN BLAZINE polnjeni z LUSKAMI DOMA PRIDELANIH ŽIT PIRE IN OVSA. (Vzglavniki za spanje, valji, lunice, materinska blazina,…)

DARILNI PROGRAM 

PERSONALIZACJA IZDELKOV

DELAVNICE IN PREDAVANJA na temo zeliščarstva in dejavnosti na kmetiji. 

 

Povezava na katalog izdelkov: https://issuu.com/obcuteknarave/docs/katalog_izdelkov_2020

Povezava do spletne strani OBČUTEK NARAVE: https://www.obcuteknarave.si/si/

 
NaslovBreznica 8, 2391 Prevalje
E-poštatatjana@obcuteknarave.si
Telefon+386 (0)31 24 80 75
Spletna stranhttps://www.obcuteknarave.si