Izberite sklop za filtriranje
  • Expand/Collapse

Razpisi

Naročilo male vrednosti: »Naravna kolesarska info točka Poljana« v okviru projekta INTERREG NatureGame - POPRAVEK!

  • 7 februar 2019
Naročilo male vrednosti: »Naravna kolesarska info točka Poljana« v okviru projekta INTERREG NatureGame - POPRAVEK!
Občina Prevalje je dne 7.2.2019 na Portalu javnih naročil objavila javni razpis »Naravna kolesarska info točka Poljana« v okviru projekta INTERREG NatureGame.


"Naravna kolesarska info točka Poljana" v okviru projekta INTERREG NatureGame bo obsegala ureditev sanitarij, dveh paviljonov, nadstreška s pripadajočo zunanjo ureditvijo in dostopi. Predmet javnega naročila je opredeljen v popisih del, ki so objavljeni na spletni strani naročnika. Javno naročilo je razdeljeno na 2 sklopa. Razpisna dokumentacija, popisi del in ostalo je objavljeno spodaj.  

 

Projekt "NatureGame" (Naravni - geološki igralni prostor Peca) se izvaja v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija v programskem obdobju 2014-2020 in je sofinanciran iz sredstev Evropske Unije, iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Občina Prevalje je na Portalu JN objavila dne 20.2.2019 popravek v zvezi s podaljšanjem roka oddaje ponudb do 1.3.2019 do 9.00 ure preko portala e-JN, odpiranje ponudb bo potekalo 1.3.2019 ob 9.05 uri na portalu e-JN, vsi zainteresirani ponudniki pa imajo možnost oddaje dodatnih informacij oz. vprašanj preko portala JN do 25.2.2019 do 9.00 ure. Popravek se je objavil zaradi ugotovljenih napak v excel datoteki popisa del - SKLOP 1_Zunanja ureditev in sanitarni blok ter nadstrešek za kolesarke, 7.2.2019.xls. Naročnik je spodaj objavil nov popis del, v katerem so napake odpravljene.


Ponudnik lahko predloži ponudbo za oba sklopa hkrati, ali zgolj za posamezen sklop.

Naročnik si pridržuje pravico, da v primeru, če za en sklop ne bo izbran noben ponudnik, vseeno odda naročilo za drug sklop, za katerega je ponudnik bil izbran.
Če za en sklop ponudnik ne bo izbran, bo naročnik za ta sklop izvedel novo javno naročilo.

 

 

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.