Novice, obvestila, dogodki

Obiski v Domu starejših Na Fari na Prevaljah

  • 4 maj 2020
Dom se bo za obiskovalce odprl v četrtek, 07.maja 2020 po predhodno prijavi pri socialni delavki Doma ( Marjeta Štrekelj ).

Za obisk se lahko prijavi vsak delovni dan ( od ponedeljka do petka ) v času od 8 do 9. ure in popoldne v času od 14. do 15.00 ure na telefonski številki : 02 82 40 920 int. 211. ali po e-pošti na naslov : marjeta.strekelj@ds-nafari.si

Brez predhodne prijave in vpisa termina datuma in ure obiska svojca obisk ne bo mogoč. 


Obiski bodo omogočeni vse dni v tednu v času od
9.00 ure dopoldne do 12.00 ure in 
popoldne od 14.00 ure do 17.00 ure v Brinjevki

Obiski bodo izvedeni v skladu s protokolom in ob upoštevanju varnostnih ukrepov. Za dnevno izvajanje obiskov bo vedno zadolžena po ena oseba ZNS. 
Še vedno ne bo dovoljen vnos hrane, sadja in sladkarij. Svojci lahko prinesejo osebne predmete za stanovalce, toaletni pribor in stvari, ki so zložene v vrečko, katero bo zdravstveni delavec lahko v času obiska tudi razkužil. 
Ostala navodila in upoštevanje varnostnih ukrepov bodo svojci prejeli pred samim obiskom v Brinjevki. 

Skratka: osnovne informacije podamo vsi enake in jih napotimo, da se prijavijo pri socialni delavki v času od 8.00 do 9.00 ure in 14.00 do 15.00 ure vsak delovni dan ( ponedeljek-petek) ter se dogovorijo za prosti termin možnosti obiska.
Izven časa, ki je na razpolago za rezervacijo termina obiska se termini ne bodo vpisovali. Zato jih prosim opozorite, da za rezervacijo termina pokličejo le v tem času.

Bodimo zdravi,
Stanka VAUH, direktorica

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.